Blog

Glenn Coldenhoff vierde in het Italiaans Kampioenschap

  |   MXGP

Glenn Coldenhoff was de enige Red Bull KTM rijder die dit jaar aan het hele Italiaans Kampioenschap heeft deelgenomen. Hij verbeterde zich ieder weekend.

Na de eerste wedstrijd in Alghero stond hij op een zevende plaats, na de tweede wedstrijd in Lamezia Terme vijfde en uiteindelijk miste hij net het podium met een vierde plaats na Ottobiano.

 

Glenn is tevreden over zijn optreden in Ottobiano: ‘’Het rijden was al goed en ik heb hier geen last meer gehad van harde onderarmen. We hebben een goede stap voorwaarts gezet door de vering flink aan te passen. We hebben nog steeds anderhalve week te gaan tot aan de eerste Grand Prix in Qatar waardoor we nog iets meer kunnen testen. Ook gaan we nog wat aan mijn snelheid werken omdat dit nu nog niet goed genoeg is. Het seizoen is lang en daarom hoeven we ons nu nog niet druk te maken over iets. Ik ben tevreden en ik heb er vertrouwen in dat het binnenkort goed zal komen’’.

 

Op zaterdag 27 februari staat voor Glenn de eerste Grand Prix op het programma in Losail, Qatar.

 

Uitslag MX1 manche Ottobiano
1. Jeremy van Horebeek (BEL), Yamaha, 30:18.700 min
2. Evgeny Bobryshev (RUS), Honda, +8.323 sec
3. Max Nagl (GER), Husqvarna, +18.508
4. Tanel Leok (EST), KTM, +39.283
5. Glenn Coldenhoff (NED), KTM, +40.291

 

 

Eindstand Italiaans Kampioenschap MX1
1. Van Horebeek, 320 points
2. Bobryshev, 300
3. Nagl, 225
4. Coldenhoff, 175
5. Leok 170

 

Uitslag superfinale Ottobiano
1. Bobryshev, 30:38.057 min
2. Van Horebeek, +1.667 sec
3. Nagl, +43.925
4. Tim Gajser (SLO), Honda, +1:07.126 min
5. Coldenhoff, 1:09.531

 

 

Eindstand Italiaans Kampioenschap Elite
1. Bobryshev, 240 points
2. Van Horebeek, 220
3. Nagl, 160
4. Coldenhoff, 120
5. Valentin Guillod (SUI), Yamaha, 110

Related Post:

Glenn Coldenhoff zevende in het wereldkampioenschap MXGP Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM team is tijdens de Grand Prix van Italië op een negende plaats geëindigd. In de eerste manche kwam “The Hoff” als elfde over de finish en in de tweede manche werd...
Sterk optreden van Glenn Coldenhoff in thuis Grand Prix in Assen Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft een sterke Nederlandse Grand Prix in Assen gereden en kwam opnieuw heel dichtbij het podium. Een valpartij in de eerste manche gooide echter ro...
Glenn Coldenhoff vecht zich naar zevende plaats in MXGP in Turkije Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team is in de achttiende wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in Turkije op een zevende plaats geeindigd. Coldenhoff pakte in de eerste manche een go...
Glenn Coldenhoff boekt progressie tijdens de MXGP in Bulgarije Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft tijdens de zeventiende wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Bulgaarse Sevlievo een stijgende lijn doorgemaakt. Op het knetterharde ...
Glenn Coldenhoff vierde in Grand Prix van Zwitserland Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team is in de Grand Prix van Zwitserland op een vierde plaats geëindigd. Coldenhoff reed een zeer sterke eerste manche waarin hij op een vierde plaats ove...