Blog

Glenn Coldenhoff KTM 450 SX-F Ottobiano 20162

Glenn Coldenhoff vierde in het Italiaans Kampioenschap

  |   MXGP

Glenn Coldenhoff was de enige Red Bull KTM rijder die dit jaar aan het hele Italiaans Kampioenschap heeft deelgenomen. Hij verbeterde zich ieder weekend.

Na de eerste wedstrijd in Alghero stond hij op een zevende plaats, na de tweede wedstrijd in Lamezia Terme vijfde en uiteindelijk miste hij net het podium met een vierde plaats na Ottobiano.

 

Glenn is tevreden over zijn optreden in Ottobiano: ‘’Het rijden was al goed en ik heb hier geen last meer gehad van harde onderarmen. We hebben een goede stap voorwaarts gezet door de vering flink aan te passen. We hebben nog steeds anderhalve week te gaan tot aan de eerste Grand Prix in Qatar waardoor we nog iets meer kunnen testen. Ook gaan we nog wat aan mijn snelheid werken omdat dit nu nog niet goed genoeg is. Het seizoen is lang en daarom hoeven we ons nu nog niet druk te maken over iets. Ik ben tevreden en ik heb er vertrouwen in dat het binnenkort goed zal komen’’.

 

Op zaterdag 27 februari staat voor Glenn de eerste Grand Prix op het programma in Losail, Qatar.

 

Uitslag MX1 manche Ottobiano
1. Jeremy van Horebeek (BEL), Yamaha, 30:18.700 min
2. Evgeny Bobryshev (RUS), Honda, +8.323 sec
3. Max Nagl (GER), Husqvarna, +18.508
4. Tanel Leok (EST), KTM, +39.283
5. Glenn Coldenhoff (NED), KTM, +40.291

 

 

Eindstand Italiaans Kampioenschap MX1
1. Van Horebeek, 320 points
2. Bobryshev, 300
3. Nagl, 225
4. Coldenhoff, 175
5. Leok 170

 

Uitslag superfinale Ottobiano
1. Bobryshev, 30:38.057 min
2. Van Horebeek, +1.667 sec
3. Nagl, +43.925
4. Tim Gajser (SLO), Honda, +1:07.126 min
5. Coldenhoff, 1:09.531

 

 

Eindstand Italiaans Kampioenschap Elite
1. Bobryshev, 240 points
2. Van Horebeek, 220
3. Nagl, 160
4. Coldenhoff, 120
5. Valentin Guillod (SUI), Yamaha, 110

Related Post:

Glenn Coldenhoff mist nipt het podium in zijn thuis Grand Prix in Valkenswaard Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team is in de Grand Prix van Europa in Valkenswaard net naast het podium geeindigd. Coldenhoff reed twee constante manches en finishte als vijfde en vierd...
Glenn Coldenhoff scoort constant in Argentinie ondanks tekort aan trainingsuren Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft in de eerste wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in Argentinie constant gescoord. Coldenhoff kampte met een beenblessure en een tekort aa...
Glenn Coldenhoff in de top tien in laatste MXGP in Frankrijk Glenn Coldenhoff van Red Bull KTM Factory team is in de laatste wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP in het Franse Villars Sous Ecot in de top tien geeindigd. Onder de zware omstandigheden wist ...
Glenn Coldenhoff ondanks tegenslag in de top tien in GP van Assen Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team is tijdens de MXGP van Nederland tiende geworden. Na een goede eerste manche waarin Glenn zesde werd, zette een val bij de start van de tweede manche...
Glenn Coldenhoff ruim in de top tien in Grand Prix van Amerika Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team is in de Grand Prix van Amerika achtste geworden. In beide manches had Coldenhoff door matige starts veel werk te doen maar wist er in de warme omsta...