Blog

Glenn Coldenhoff KTM 450 SX-F Ottobiano 20162

Glenn Coldenhoff vierde in het Italiaans Kampioenschap

  |   MXGP

Glenn Coldenhoff was de enige Red Bull KTM rijder die dit jaar aan het hele Italiaans Kampioenschap heeft deelgenomen. Hij verbeterde zich ieder weekend.

Na de eerste wedstrijd in Alghero stond hij op een zevende plaats, na de tweede wedstrijd in Lamezia Terme vijfde en uiteindelijk miste hij net het podium met een vierde plaats na Ottobiano.

 

Glenn is tevreden over zijn optreden in Ottobiano: ‘’Het rijden was al goed en ik heb hier geen last meer gehad van harde onderarmen. We hebben een goede stap voorwaarts gezet door de vering flink aan te passen. We hebben nog steeds anderhalve week te gaan tot aan de eerste Grand Prix in Qatar waardoor we nog iets meer kunnen testen. Ook gaan we nog wat aan mijn snelheid werken omdat dit nu nog niet goed genoeg is. Het seizoen is lang en daarom hoeven we ons nu nog niet druk te maken over iets. Ik ben tevreden en ik heb er vertrouwen in dat het binnenkort goed zal komen’’.

 

Op zaterdag 27 februari staat voor Glenn de eerste Grand Prix op het programma in Losail, Qatar.

 

Uitslag MX1 manche Ottobiano
1. Jeremy van Horebeek (BEL), Yamaha, 30:18.700 min
2. Evgeny Bobryshev (RUS), Honda, +8.323 sec
3. Max Nagl (GER), Husqvarna, +18.508
4. Tanel Leok (EST), KTM, +39.283
5. Glenn Coldenhoff (NED), KTM, +40.291

 

 

Eindstand Italiaans Kampioenschap MX1
1. Van Horebeek, 320 points
2. Bobryshev, 300
3. Nagl, 225
4. Coldenhoff, 175
5. Leok 170

 

Uitslag superfinale Ottobiano
1. Bobryshev, 30:38.057 min
2. Van Horebeek, +1.667 sec
3. Nagl, +43.925
4. Tim Gajser (SLO), Honda, +1:07.126 min
5. Coldenhoff, 1:09.531

 

 

Eindstand Italiaans Kampioenschap Elite
1. Bobryshev, 240 points
2. Van Horebeek, 220
3. Nagl, 160
4. Coldenhoff, 120
5. Valentin Guillod (SUI), Yamaha, 110

Related Post:

Glenn Coldenhoff scoort sterke zesde plaats in MXGP van Lombardije Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory Team is in de elfde wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Italiaanse Ottobiano dicht bij een top vijf plaats gekomen. Coldenhoff reed in de...
Glenn Coldenhoff scoort zesde plaats in MXGP in Rusland Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft in de tiende wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Russische Orlyonok een zesde plaats weten te behalen. Coldenhoff kende een moeili...
Glenn Coldenhoff in de top tien in verraderlijke Grand Prix van Frankrijk Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team is in de negende wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Franse Ernee in de top tien geeindigd.   In de eerste manche kampte ...
Glenn Coldenhoff zesde in MXGP Grand Prix in Duitsland Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team is in de achtste wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Duitse Teutschenthal op een goede zesde plaats geeindigd. De rijder uit Heesch reed...
Glenn Coldenhoff achtste in de MXGP van Letland Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team is in de zevende wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Letse Kegums op een achtste plaats geeindigd.   Coldenhoff wist in de st...