Blog

165500_Glenn Coldenhoff KTM 450 SX-F Ottobiano 2017

Glenn Coldenhoff niet aan de start in de Dutch Masters in Oss

  |   Dutch Masters of Motocross

Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team zal helaas niet deelnemen aan de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Oss.

 

Even was er groen licht voor de rijder uit Heesch en hier waren de organisatie en Glenn bijzonder blij mee. Helaas is de beslissing later heroverwogen en is besloten om toch niet deel te nemen aan de wedstrijd in Oss.

 

‘’Voor aanvang van het seizoen was het standpunt van het team om geen wedstrijden om de Dutch Masters of Motocross te rijden en ons volledig te richten op het wereldkampioenschap. Na het missen van twee manches in Indonesie en Argentinie wilden we toch graag een extra wedstrijd rijden als voorbereiding op de volgende Grand Prix in Mexico, en wat was er nu mooier om dat hier in Oss te doen. Dit hebben we overlegd met het team en hier is in eerste instantie akkoord op gegeven. Helaas is deze beslissing later heroverwogen en is er besloten om niet deel te nemen aan de wedstrijd in Oss,’’ vertelt een teleurgestelde Glenn Coldenhoff.

 

Om toch wat tijd met zijn fans door te kunnen brengen zal Glenn aanstaande zondag wel aanwezig zijn in Oss om handtekeningen en posters uit te delen. ‘’Uiteraard had ik liever gereden maar nu mijn thuisclub zo’n grote wedstrijd organiseert, wil ik hier gewoon bij zijn. Ook is het altijd super om mijn fans en sponsors te ontmoeten en ik kom dan ook graag naar Oss zondag!’’

Related Post:

Glenn Coldenhoff komt dicht bij zege in de Dutch Masters in Halle Met nog drie ronden te gaan in de tweede manche van de Dutch Masters in Halle was Glenn Coldenhoff de dagwinnaar in Halle. Echter in de slotfase werd hij nog gepasseerd door Evgeny Bobryshev waardoor ...
Glenn Coldenhoff wint de Dutch Masters MX1 in Emmercompascuum Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft de vierde wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Emmercompascuum weten te winnen. De rijder uit Heesch kwam in de eerste manche net iets...
Glenn Coldenhoff tweede in de Dutch Masters in Markelo Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team is in de derde wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Markelo op een tweede plaats geeindigd. In de eerste manche kwam hij door een valpartij ...
Glenn Coldenhoff dicht bij zege in de Dutch Masters in Mill Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team is in de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Mill dicht bij de zege gekomen. In beide manches reed de rijder uit Heesch sterk maar k...