Blog

Afbeelding-77

Zie waarom we trost kunnen zijn op Team Nederland: Videoreport race day

  |   geen categorie

Team Nederland heeft in de modderige omstandigheden in het Britse Matterley Basin een goede prestatie neergezet door in de MX des Nations tweede te worden.

Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Brian Bogers hebben alles gegeven wat ze hadden en dit zorgde ervoor dat Nederland voor het tweede achtereenvolgende jaar tweede is geworden in deze prestigieuze wedstrijd! Bekijk het videoverslag en hoor van de rijders en bondscoach Marcel Hartman hoe de dag is verlopen!

 

Related Post:

Team Nederland opnieuw tweede in MX des Nations Het Nederlandse MX des Nations team dat bestond uit Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Brian Bogers zijn er voor het tweede achtereenvolgende jaar in geslaagd om op het podium te eindigen. Op het m...
Glenn Coldenhoff rijdt een sterke inhaalrace in de superfinale in Ottobiano Tijdens de laatste proef om het Italiaans kampioenschap heeft Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team een sterke inhaalrace gereden in de superfinale en wist op een zesde plaats over de fin...
Zieke Glenn Coldenhoff verrast zichzelf in Malagrotta Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM team is vandaag in Malagrotta tijdens de tweede ronde om het Italiaans kampioenschap sterk voor de dag gekomen. In de eerste manche werd Glenn zesde en hij scoord...
Glenn Coldenhoff laat goede snelheid zien in het Italiaans Kampioenschap Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft in de eerste wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap in Riola Sardo een goede snelheid laten zien. Toch liep het in de eerste manche nog niet ...
Glenn Coldenhoff op het podium in Red Bull Knock Out Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team is in de Red Bull Knock Out in Scheveningen op het podium geeindigd. Coldenhoff had zich als doel gesteld om voor het podium te gaan en dit is hem me...