Blog

Pijnlijke vinger houdt Glenn Coldenhoff aan de kant in int.wedstrijd in Lacapelle Marival

  |   geen categorie

Na zijn ijzersterke optreden in de internationale wedstrijd in het Britse Hawkstone Park hoopte Glenn Coldenhoff verlost te zijn van zijn vingerblessure die hij in de week voor de eerste wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap in Riola Sardo had opgelopen.

 

Helaas is dit niet het geval want vandaag tijdens de internationale wedstrijd in het Franse Lacapelle Marival voelde Coldenhoff de pijn weer terug komen waardoor hij samen met het Red Bull KTM team heeft besloten om de rest van de dag niet meer in actie te komen.

 

‘’Mijn vinger is weer over strekt, hetzelfde waar ik ook in Riola mee te kampen had. Het is niet super ernstig maar we hebben besloten om vandaag geen risico’s te nemen en niet verder te rijden. Over twee weken willen we 100 procent fit zijn voor de eerste Grand Prix van het seizoen in Argentinie,’’ vertelt Glenn Coldenhoff.

Related Post:

Glenn Coldenhoff blessure update Glenn Coldenhoff van het Standing Construct KTM team die vorige week vrijdag tijdens een training op het circuit van Lommel hard ten val kwam en hierbij een breuk opliep in zijn pols en compressiebreu...
Meer duidelijkheid over de blessures van Glenn Coldenhoff Er is meer duidelijkheid over de opgelopen verwondingen van Glenn Coldenhoff van het Standing Construct KTM team. In zijn rug zijn geen breuken vastgesteld en gelukkig hoeft hij hier niet aan geoperee...
Glenn Coldenhoff tweede in Red Bull Knock Out Glenn Coldenhoff van Red Bull KTM Factory Racing is in de Red Bull Knock Out in Scheveningen op het podium geeindigd. Na lang aan de leiding te hebben gereden kwam hij in de tweede helft van de wedstr...
Team Nederland opnieuw op het podium in MX of Nations in Amerika Team Nederland is in de MX of Nations in het Amerikaanse Red Bud op een derde plaats geeindigd. Het team kende tegenslag omdat Calvin Vlaanderen vanwege een oogblessure op moest geven. Jeffrey Herling...
Glenn Coldenhoff ijzersterk in int.wedstrijd in Hawkstone Park Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft in de internationale wedstrijd in het Britse Hawkstone Park een ijzersterke indruk achtergelaten. Coldenhoff streed in beide manches mee voor d...