Blog

Glenn Coldenhoff kent moeilijke Grand Prix van Lombardije

  |   MXGP

Op ondergrond waarop Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM team zich normaal altijd goed thuis voelt, had hij het dit weekend tijdens de elfde wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Italiaanse Ottobiano moeilijk. Het zoeken naar de juiste afstelling en geen goed ritme op het circuit zorgden ervoor dat hij niet verder kwam dan een negende plaats.

 

Commentaar Glenn Coldenhoff:”Ik weet niet wat er dit weekend aan de hand was. Na Frankrijk had ik een geweldig gevoel. Op zaterdag heb ik het rustig aan gedaan omdat ik wist dat het op zondag heel warm zou worden. Ik voelde me gewoon niet goed op de baan. Het was een moeilijke wedstrijd voor mij en ik ben heel teleurgesteld over mijn resultaten. Ik had in ieder geval 1 goede manche moeten rijden hier! Het was een slecht weekend maar Indonesië staat voor de deur en daar wil ik sterk voor de dag komen. In de komende weken zullen we een plan maken zodat we er klaar voor zijn.”

 

In de tussenstand om het wereldkampioenschap blijft Coldenhoff op een zevende plaats staan. Over twee weken wordt de twaalfde wedstrijd van het kampioenschap verreden in Indonesie.

 

Daguitslag Grand Prix van Lombardije:

1 Antonio Cairoli 50 Pnt

2 Gautier Paulin 38 Pnt

3 Max Anstie 38 Pnt

4 Tim Gajser 37 Pnt

5 Romain Febvre 31 Pnt

9 Glenn Coldenhoff 22 Pnt

 

Tussenstand wereldkampioenschap MXGP:

1 Jeffrey Herlings 486 Pnt

2 Antonio Cairoli 474 Pnt

3 Clement Desalle 374 Pnt

4 Romain Febvre 354 Pnt

5 Gautier Paulin 334 Pnt

7 Glenn Coldenhoff 289 Pnt

Related Post:

Gemengde gevoelens voor Glenn Coldenhoff na Grand Prix van Indonesie Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team blikt met gemengde gevoelens terug op de dertiende wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in Semarang, Indonesie. Coldenhoff finishte in de eerste...
Standing Construct KTM en Glenn Coldenhoff samen in MXGP in 2019 en 2020 Standing Construct KTM is verheugd te kunnen melden dat het een akkoord heeft bereikt met huidig Red Bull KTM Factory rijder, Glenn Coldenhoff.   Coldenhoff zal de komende twee seizoenen, t...
Glenn Coldenhoff pakt top vijf plaats in Grand Prix van Indonesie Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team is in de twaalfde wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Indonesische Pangkal Pinang op een zesde plaats geeindigd. In beide manches kwam d...
Sterk rijdende Glenn Coldenhoff zesde in Grand Prix van Frankrijk Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team is in de tiende wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Franse St. Jean d’Angely op een zesde plaats geeindigd. In de eerste manche reed Col...
Glenn Coldenhoff scoort sterke zesde plaats in Grand Prix van Engeland Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft in de negende wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Britse Matterley Basin hoog gescoord. In zowel de eerste als de tweede manche kw...