Title Image

Blog

Glenn Coldenhoff blessure update

  |   Dutch Masters of Motocross, MXGP

Glenn Coldenhoff van het Standing Construct KTM team die vorige week vrijdag tijdens een training op het circuit van Lommel hard ten val kwam en hierbij een breuk opliep in zijn pols en compressiebreuken in die ruggenwervels, heeft een zware week achter de rug.

 

‘’Het zijn een aantal zware dagen geweest”, vertelt Glenn.

 

“s’Nachts met het slapen is het lastig maar overdag gaat het wel. Omdat mijn hand en schouder op sommige plaatsen verdoofd aanvoelden zijn de dokters verder gaan kijken en hebben ook nog geconstateerd dat het ruggenmerg gekneusd is. Hierdoor loop ik nu met een rug- en nekbrace rond en omdat de nekbrace niet verwijderd mag worden ‘s nachts, is het slapen moeilijk”.

 

Glenn moet over drie weken terugkomen in het ziekenhuis voor controle waarbij er meer bekend zal worden over de herstelperiode.