Title Image

Blog

Glenn Coldenhoff houdt schade beperkt in MXGP Argentinie

  |   MXGP

Glenn Coldenhoff van het Standing Construct KTM team heeft de schade zoveel mogelijk beperkt proberen te houden in de eerste wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in Argentinië.

 

Door de opgelopen blessures midden december, kwam Coldenhoff met een flinke trainingsachterstand aan de start maar probeerde er het beste van te maken.

 

Ondanks dat Glenn een lastig weekend kende, gaf hij niet op en wist toch 7 punten te scoren. ‘’Ik ben niet echt blij met het resultaat maar toch heb ik wat punten gehaald. Eigenlijk mag ik niet klagen maar ik had wel iets meer verwacht. Ik heb sinds lange tijd weer een wedstrijd gereden en ga heelhuids naar huis. Ik heb nu drie weken tot aan de volgende Grand Prix en zal hierin heel hard gaan werken om in Engeland toch iets sterker voor de dag te komen,’’ vertelt Glenn.

 

De crosser uit Heesch finishte op een zeventiende en achttiende plaats in de manches waarmee hij negentiende werd in het dagklassement. Over drie weken staat de Britse Grand Prix in Matterley Basin op het programma maar op 17 maart zal Glenn eerst deelnemen aan de start van de Dutch Masters of Motocross in Axel.

 

Daguitslag MXGP Argentinie:
1 Antonio Cairoli 50 Pnt
2 Tim Gajser 44 Pnt
3 Jeremy van Horebeek 35 Pnt
4 Clement Desalle 33 Pnt
5 Gautier Paulin 32 Pnt
19 Glenn Coldenhoff 7 Pnt

 

Fotocredits: Bavo