Title Image

Blog

Glenn Coldenhoff mist nipt het podium in het Frans Kampioenschap  

  |   geen categorie

Glenn Coldenhoff van het Standing Construct KTM team is in de eerste wedstrijd om het Frans Kampioenschap in Castelnau de Levis net naast het podium geeindigd. Coldenhoff wist met een tweede en vierde plaats in de manches vierde te worden in het dagklassement.

 

‘’Het ging redelijk. Het is een hele technische baan met een harde ondergrond met van dat kalk erin. We hebben nog wat regen gehad waardoor de baan erg glad werd. In de tweede manche maakte ik een klein foutje waardoor ik vele plaatsen verloor. Met een 2-4 in de manches eindigde ik helaas op een vierde plaats in het dagklassement met hetzelfde aantal punten als de derde,’’ vertelt Glenn Coldenhoff.

 

In het weekend van 23 en 24 maart zal Coldenhoff in de Britse Grand Prix in Matterley Basin in actie komen, gevolgd door de Nederlandse Grand Prix in Valkenswaard.

 

Uitslagen Frans Kampioenschap Castelnau de Levis:

 

Eerste manche:

1 Nicolas Aubin

2 Glenn Coldenhoff

3 Greg Aranda

4 Milko Potisek

5 Maxime Desprey

 

Tweede manche:

1 Jordi Tixier

2 Greg Aranda

3 Nicolas Aubin

4 Glenn Coldenhoff

5 Maxime Desprey