Title Image

Blog

Glenn Coldenhoff heerst op de Keiheuvel in Mol

  |   geen categorie

Glenn Coldenhoff van het Standing Construct KTM team heeft op sterke wijze de internationale wedstrijd op de Keiheuvel in Mol weten te winnen.

 

“Het was een goede dag voor mij. In de tijdtraining was ik het snelste en vervolgens won ik beide manches en de superfinale. In de eerste manche reed ik wat stijfjes maar in de twee daaropvolgende manches ging het lekker,” vertelt Glenn.

 

Het was een goede training voor Coldenhoff die in alle drie de manches af en toe onder druk stond van Shaun Simpson. “Op de momenten dat hij iets dichterbij kwam zette ik aan en verhoogde het tempo. Ik heb in alle drie de manches kopstart gepakt en gecontroleerd gereden.”

 

Aankomend weekend staat Coldenhoff aan de start in de Grand Prix van Italië in Imola. “Deze wedstrijd is belangrijk voor mij. Ik sta dicht in de buurt van de vijfde en zesde man en ga alles in het werk stellen om punten goed te maken.”