Blog

Zie waarom we trost kunnen zijn op Team Nederland: Videoreport race day

  |   geen categorie

Team Nederland heeft in de modderige omstandigheden in het Britse Matterley Basin een goede prestatie neergezet door in de MX des Nations tweede te worden.

Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Brian Bogers hebben alles gegeven wat ze hadden en dit zorgde ervoor dat Nederland voor het tweede achtereenvolgende jaar tweede is geworden in deze prestigieuze wedstrijd! Bekijk het videoverslag en hoor van de rijders en bondscoach Marcel Hartman hoe de dag is verlopen!

 

Related Post:

Pijnlijke vinger houdt Glenn Coldenhoff aan de kant in int.wedstrijd in Lacapelle Marival Na zijn ijzersterke optreden in de internationale wedstrijd in het Britse Hawkstone Park hoopte Glenn Coldenhoff verlost te zijn van zijn vingerblessure die hij in de week voor de eerste wedstrijd om ...
Glenn Coldenhoff ijzersterk in int.wedstrijd in Hawkstone Park Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft in de internationale wedstrijd in het Britse Hawkstone Park een ijzersterke indruk achtergelaten. Coldenhoff streed in beide manches mee voor d...
Glenn Coldenhoff doet wedstrijdritme op in het Italiaans Kampioenschap Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft de eerste wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap in Riola Sardo benut om wedstrijdritme op te doen. Coldenhoff kwam vanwege een lichte hand...
Team Nederland opnieuw tweede in MX des Nations Het Nederlandse MX des Nations team dat bestond uit Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Brian Bogers zijn er voor het tweede achtereenvolgende jaar in geslaagd om op het podium te eindigen. Op het m...
Glenn Coldenhoff rijdt een sterke inhaalrace in de superfinale in Ottobiano Tijdens de laatste proef om het Italiaans kampioenschap heeft Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team een sterke inhaalrace gereden in de superfinale en wist op een zesde plaats over de fin...