Blog

Glenn Coldenhoff doet wedstrijdritme op in het Italiaans Kampioenschap

  |   geen categorie

219741_30_Int1_KTM_Coldenhoff

Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft de eerste wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap in Riola Sardo benut om wedstrijdritme op te doen. Coldenhoff kwam vanwege een lichte handblessure niet helemaal fit aan de start en wist dat hij hierdoor niet voluit kon gaan.

 

In de week voorafgaande aan de wedstrijd had Glenn een klein trainingsongeval meegemaakt waarbij hij een lichte handblessure op had gelopen. Ondanks dit wilde hij toch rijden om zoveel mogelijk wedstrijdritme op te doen. Hier slaagde hij goed in en ondanks dat hij niet zijn maximale tempo kon rijden, wist Glenn toch elfde te worden in de MX1 manche en negende in de superfinale.

 

‘’De eerste wedstrijd staat weer in de boeken. Ik heb vorige week een kleine blessure opgelopen tijdens een training waardoor mijn snelheid en het rijden niet zo waren zoals het zou moeten. Toch was ik er blij mee dat ik kon rijden. Ik ga nu naar huis om de blessure te laten behandelen en ik kijk uit naar de internationale wedstrijd in Hawkstone Park,’’ vertelt Glenn Coldenhoff.

 

De voorbereiding op de eerste Grand Prix in Argentinie op 4 maart gaat aankomend weekend verder in Hawkstone Park, gevolgd door de internationale wedstrijd in Lacapelle Marival in Frankrijk op zondag 18 februari.

 

Uitslag MX1 manche:
1. Antonio Cairoli (KTM)
2. Max Anstie (Husqvarna)
3. Jeremy Van Horebeek (Yamaha)
4. Gautier Paulin (Husqvarna)
5. Romain Febvre (Yamaha)
9. Glenn Coldenhoff (KTM)

 

Uitslag superfinale:
1. Antonio Cairoli (KTM)
2. Max Anstie (Husqvarna)
3. Romain Febvre (Yamaha)
4. Jeremy Van Horebeek (Yamaha)
5. Gautier Paulin (Husqvarna)
9. Glenn Coldenhoff (KTM)

Related Post:

Glenn Coldenhoff blessure update Glenn Coldenhoff van het Standing Construct KTM team die vorige week vrijdag tijdens een training op het circuit van Lommel hard ten val kwam en hierbij een breuk opliep in zijn pols en compressiebreu...
Meer duidelijkheid over de blessures van Glenn Coldenhoff Er is meer duidelijkheid over de opgelopen verwondingen van Glenn Coldenhoff van het Standing Construct KTM team. In zijn rug zijn geen breuken vastgesteld en gelukkig hoeft hij hier niet aan geoperee...
Glenn Coldenhoff tweede in Red Bull Knock Out Glenn Coldenhoff van Red Bull KTM Factory Racing is in de Red Bull Knock Out in Scheveningen op het podium geeindigd. Na lang aan de leiding te hebben gereden kwam hij in de tweede helft van de wedstr...
Team Nederland opnieuw op het podium in MX of Nations in Amerika Team Nederland is in de MX of Nations in het Amerikaanse Red Bud op een derde plaats geeindigd. Het team kende tegenslag omdat Calvin Vlaanderen vanwege een oogblessure op moest geven. Jeffrey Herling...
Pijnlijke vinger houdt Glenn Coldenhoff aan de kant in int.wedstrijd in Lacapelle Marival Na zijn ijzersterke optreden in de internationale wedstrijd in het Britse Hawkstone Park hoopte Glenn Coldenhoff verlost te zijn van zijn vingerblessure die hij in de week voor de eerste wedstrijd om ...