Blog

Glenn Coldenhoff doet wedstrijdritme op in het Italiaans Kampioenschap

  |   geen categorie

219741_30_Int1_KTM_Coldenhoff

Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft de eerste wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap in Riola Sardo benut om wedstrijdritme op te doen. Coldenhoff kwam vanwege een lichte handblessure niet helemaal fit aan de start en wist dat hij hierdoor niet voluit kon gaan.

 

In de week voorafgaande aan de wedstrijd had Glenn een klein trainingsongeval meegemaakt waarbij hij een lichte handblessure op had gelopen. Ondanks dit wilde hij toch rijden om zoveel mogelijk wedstrijdritme op te doen. Hier slaagde hij goed in en ondanks dat hij niet zijn maximale tempo kon rijden, wist Glenn toch elfde te worden in de MX1 manche en negende in de superfinale.

 

‘’De eerste wedstrijd staat weer in de boeken. Ik heb vorige week een kleine blessure opgelopen tijdens een training waardoor mijn snelheid en het rijden niet zo waren zoals het zou moeten. Toch was ik er blij mee dat ik kon rijden. Ik ga nu naar huis om de blessure te laten behandelen en ik kijk uit naar de internationale wedstrijd in Hawkstone Park,’’ vertelt Glenn Coldenhoff.

 

De voorbereiding op de eerste Grand Prix in Argentinie op 4 maart gaat aankomend weekend verder in Hawkstone Park, gevolgd door de internationale wedstrijd in Lacapelle Marival in Frankrijk op zondag 18 februari.

 

Uitslag MX1 manche:
1. Antonio Cairoli (KTM)
2. Max Anstie (Husqvarna)
3. Jeremy Van Horebeek (Yamaha)
4. Gautier Paulin (Husqvarna)
5. Romain Febvre (Yamaha)
9. Glenn Coldenhoff (KTM)

 

Uitslag superfinale:
1. Antonio Cairoli (KTM)
2. Max Anstie (Husqvarna)
3. Romain Febvre (Yamaha)
4. Jeremy Van Horebeek (Yamaha)
5. Gautier Paulin (Husqvarna)
9. Glenn Coldenhoff (KTM)

Related Post:

Team Nederland opnieuw op het podium in MX of Nations in Amerika Team Nederland is in de MX of Nations in het Amerikaanse Red Bud op een derde plaats geeindigd. Het team kende tegenslag omdat Calvin Vlaanderen vanwege een oogblessure op moest geven. Jeffrey Herling...
Pijnlijke vinger houdt Glenn Coldenhoff aan de kant in int.wedstrijd in Lacapelle Marival Na zijn ijzersterke optreden in de internationale wedstrijd in het Britse Hawkstone Park hoopte Glenn Coldenhoff verlost te zijn van zijn vingerblessure die hij in de week voor de eerste wedstrijd om ...
Glenn Coldenhoff ijzersterk in int.wedstrijd in Hawkstone Park Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft in de internationale wedstrijd in het Britse Hawkstone Park een ijzersterke indruk achtergelaten. Coldenhoff streed in beide manches mee voor d...
Zie waarom we trost kunnen zijn op Team Nederland: Videoreport race day Team Nederland heeft in de modderige omstandigheden in het Britse Matterley Basin een goede prestatie neergezet door in de MX des Nations tweede te worden. Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en...
Team Nederland opnieuw tweede in MX des Nations Het Nederlandse MX des Nations team dat bestond uit Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Brian Bogers zijn er voor het tweede achtereenvolgende jaar in geslaagd om op het podium te eindigen. Op het m...