Blog

Pijnlijke vinger houdt Glenn Coldenhoff aan de kant in int.wedstrijd in Lacapelle Marival

  |   geen categorie

Na zijn ijzersterke optreden in de internationale wedstrijd in het Britse Hawkstone Park hoopte Glenn Coldenhoff verlost te zijn van zijn vingerblessure die hij in de week voor de eerste wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap in Riola Sardo had opgelopen.

 

Helaas is dit niet het geval want vandaag tijdens de internationale wedstrijd in het Franse Lacapelle Marival voelde Coldenhoff de pijn weer terug komen waardoor hij samen met het Red Bull KTM team heeft besloten om de rest van de dag niet meer in actie te komen.

 

‘’Mijn vinger is weer over strekt, hetzelfde waar ik ook in Riola mee te kampen had. Het is niet super ernstig maar we hebben besloten om vandaag geen risico’s te nemen en niet verder te rijden. Over twee weken willen we 100 procent fit zijn voor de eerste Grand Prix van het seizoen in Argentinie,’’ vertelt Glenn Coldenhoff.

Related Post:

Team Nederland opnieuw op het podium in MX of Nations in Amerika Team Nederland is in de MX of Nations in het Amerikaanse Red Bud op een derde plaats geeindigd. Het team kende tegenslag omdat Calvin Vlaanderen vanwege een oogblessure op moest geven. Jeffrey Herling...
Glenn Coldenhoff ijzersterk in int.wedstrijd in Hawkstone Park Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft in de internationale wedstrijd in het Britse Hawkstone Park een ijzersterke indruk achtergelaten. Coldenhoff streed in beide manches mee voor d...
Glenn Coldenhoff doet wedstrijdritme op in het Italiaans Kampioenschap Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft de eerste wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap in Riola Sardo benut om wedstrijdritme op te doen. Coldenhoff kwam vanwege een lichte hand...
Zie waarom we trost kunnen zijn op Team Nederland: Videoreport race day Team Nederland heeft in de modderige omstandigheden in het Britse Matterley Basin een goede prestatie neergezet door in de MX des Nations tweede te worden. Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en...
Team Nederland opnieuw tweede in MX des Nations Het Nederlandse MX des Nations team dat bestond uit Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Brian Bogers zijn er voor het tweede achtereenvolgende jaar in geslaagd om op het podium te eindigen. Op het m...