Blog

Glenn Coldenhoff kent moeilijke Grand Prix van Lombardije

  |   MXGP

Op ondergrond waarop Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM team zich normaal altijd goed thuis voelt, had hij het dit weekend tijdens de elfde wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Italiaanse Ottobiano moeilijk. Het zoeken naar de juiste afstelling en geen goed ritme op het circuit zorgden ervoor dat hij niet verder kwam dan een negende plaats.

 

Commentaar Glenn Coldenhoff:”Ik weet niet wat er dit weekend aan de hand was. Na Frankrijk had ik een geweldig gevoel. Op zaterdag heb ik het rustig aan gedaan omdat ik wist dat het op zondag heel warm zou worden. Ik voelde me gewoon niet goed op de baan. Het was een moeilijke wedstrijd voor mij en ik ben heel teleurgesteld over mijn resultaten. Ik had in ieder geval 1 goede manche moeten rijden hier! Het was een slecht weekend maar Indonesië staat voor de deur en daar wil ik sterk voor de dag komen. In de komende weken zullen we een plan maken zodat we er klaar voor zijn.”

 

In de tussenstand om het wereldkampioenschap blijft Coldenhoff op een zevende plaats staan. Over twee weken wordt de twaalfde wedstrijd van het kampioenschap verreden in Indonesie.

 

Daguitslag Grand Prix van Lombardije:

1 Antonio Cairoli 50 Pnt

2 Gautier Paulin 38 Pnt

3 Max Anstie 38 Pnt

4 Tim Gajser 37 Pnt

5 Romain Febvre 31 Pnt

9 Glenn Coldenhoff 22 Pnt

 

Tussenstand wereldkampioenschap MXGP:

1 Jeffrey Herlings 486 Pnt

2 Antonio Cairoli 474 Pnt

3 Clement Desalle 374 Pnt

4 Romain Febvre 354 Pnt

5 Gautier Paulin 334 Pnt

7 Glenn Coldenhoff 289 Pnt

Related Post:

Glenn Coldenhoff zevende in het wereldkampioenschap MXGP Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM team is tijdens de Grand Prix van Italië op een negende plaats geëindigd. In de eerste manche kwam “The Hoff” als elfde over de finish en in de tweede manche werd...
Sterk optreden van Glenn Coldenhoff in thuis Grand Prix in Assen Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft een sterke Nederlandse Grand Prix in Assen gereden en kwam opnieuw heel dichtbij het podium. Een valpartij in de eerste manche gooide echter ro...
Glenn Coldenhoff vecht zich naar zevende plaats in MXGP in Turkije Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team is in de achttiende wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in Turkije op een zevende plaats geeindigd. Coldenhoff pakte in de eerste manche een go...
Glenn Coldenhoff boekt progressie tijdens de MXGP in Bulgarije Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft tijdens de zeventiende wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Bulgaarse Sevlievo een stijgende lijn doorgemaakt. Op het knetterharde ...
Glenn Coldenhoff vierde in Grand Prix van Zwitserland Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team is in de Grand Prix van Zwitserland op een vierde plaats geëindigd. Coldenhoff reed een zeer sterke eerste manche waarin hij op een vierde plaats ove...