Blog

Glenn Coldenhoff blessure update

  |   geen categorie

Glenn Coldenhoff van het Standing Construct KTM team die vorige week vrijdag tijdens een training op het circuit van Lommel hard ten val kwam en hierbij een breuk opliep in zijn pols en compressiebreuken in die ruggenwervels, heeft een zware week achter de rug.

 

‘’Het zijn een aantal zware dagen geweest”, vertelt Glenn.

 

“s’Nachts met het slapen is het lastig maar overdag gaat het wel. Omdat mijn hand en schouder op sommige plaatsen verdoofd aanvoelden zijn de dokters verder gaan kijken en hebben ook nog geconstateerd dat het ruggenmerg gekneusd is. Hierdoor loop ik nu met een rug- en nekbrace rond en omdat de nekbrace niet verwijderd mag worden ‘s nachts, is het slapen moeilijk”.

 

Glenn moet over drie weken terugkomen in het ziekenhuis voor controle waarbij er meer bekend zal worden over de herstelperiode.

Related Post:

Meer duidelijkheid over de blessures van Glenn Coldenhoff Er is meer duidelijkheid over de opgelopen verwondingen van Glenn Coldenhoff van het Standing Construct KTM team. In zijn rug zijn geen breuken vastgesteld en gelukkig hoeft hij hier niet aan geoperee...
Glenn Coldenhoff tweede in Red Bull Knock Out Glenn Coldenhoff van Red Bull KTM Factory Racing is in de Red Bull Knock Out in Scheveningen op het podium geeindigd. Na lang aan de leiding te hebben gereden kwam hij in de tweede helft van de wedstr...
Team Nederland opnieuw op het podium in MX of Nations in Amerika Team Nederland is in de MX of Nations in het Amerikaanse Red Bud op een derde plaats geeindigd. Het team kende tegenslag omdat Calvin Vlaanderen vanwege een oogblessure op moest geven. Jeffrey Herling...
Pijnlijke vinger houdt Glenn Coldenhoff aan de kant in int.wedstrijd in Lacapelle Marival Na zijn ijzersterke optreden in de internationale wedstrijd in het Britse Hawkstone Park hoopte Glenn Coldenhoff verlost te zijn van zijn vingerblessure die hij in de week voor de eerste wedstrijd om ...
Glenn Coldenhoff ijzersterk in int.wedstrijd in Hawkstone Park Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft in de internationale wedstrijd in het Britse Hawkstone Park een ijzersterke indruk achtergelaten. Coldenhoff streed in beide manches mee voor d...